Simona Šmit

Sem Simona Šmit, ljubiteljica narave, ki sledi vodilu, da je Narava naše zdravilo.

Živim v prelepi Savinjski dolini s hišo ob robu gozda in sem ljubiteljica narave, zelišč, fotografiranja narave, hoje, joge, obiskovanja hribov, certificirana aromaterapevtka NPK ter strastna raziskovalka gozda, gozdne energije in vodnica gozdnih kopeli, ki je po enoletnem izobraževanju s področja gozdne/drevesne terapije pod mentorstvom v Sloveniji še naknadno izobraževanje nadaljevala ter pridobila certifikat pri Nádúr – Centru za integrativno gozdno terapijo iz Irske – https://nadurforesttherapy.com/. Hkrati mi pri videnju na svet, življenje, reakcijah ob življenjskih ovirah, situacijah pomaga pridobljeno izobraževanje na podorčju NLP – nevrolongističnega programiranja, ki ga lahko uporabim na vsakem koraku, tudi pri vodenju gozdnih kopeli. Želja po nenehnem izobraževanju na področju narave, gozdnih aktivnosti, rastlin, botanike, zeliščarstva, osebne rasti ipd…in povezovanju z isto mislečimi in dejavnimi ljudmi mi predstavlja velik navdih, ki zelo bogati moj vsakdan. Moj odnos do narave je spremenil moje življenje in prioritete. 

Z velikim veseljem preko objav, fotografij in vodenja gozdnih kopeli predajam ljubezen do narave, ozaveščam o pomembnosti povezave človeka z naravo, želim pokazati kako je življenje z naravo preprosto, bogato in smiselno ter hkrati ozaveščati o okoljski problematiki.  

S prepletom in dodajanjem koristi in informacij iz področja aromaterapije rada ustvarjam kreativne zamisli, pripravke, spodbujam radovednost in zavedanje, da je vračanje nazaj k naravi pomembno, zdravo in potrebno za normalen obstoj človeka.

Ponujam: gozdno kopel za posameznike in skupine

Lokacija: Savinjska dolina

Kontakti: