Katarina Čuk

Sem prevajalka, pisateljica, prva certificirana vodnica gozdne terapije v Sloveniji in ustanoviteljica metode Gozdna alkimija. Izobraževanje za vodnico sem naredila l. 2017 v takratnem osrčju globalne organizacije za gozdno terapijo ANFT, v dišečih gozdovih v S. Kaliforniji. Z veseljem sem nato 3 leta delala kot mentorica novih vodnikov in soorganizirala izobraževanje tudi dvakrat v Sloveniji.

Gozd je poln zgodb. Tako tisti okrog nas kot gozd v nas samih. Moje poslanstvo je, da povezujem ljudi in naravo ter dam glas drevesom in drugim naravnim bitjem, da se lahko pišejo nove in nove čarobne zgodbe. Prav tako pomagam strastnim ljubiteljem narave poiskati in razviti življenjsko poslanstvo za in z Naravo, v dobro njih samih, Planeta Zemlje in vseh njenih prebivalcev.

Do tega pa sem prišla najprej preko zdravljenja z naravo, meditacijo, izobraževanj in terapije, in še danes mi to pomaga uravnovešati fizično, mentalno in duhovno zdravje, zato rada delim zgodbe in navdihe o tem.

V moji zgodbi je Narava brezčasna, prav tako kot naša notranja narava in narava vsakega živega, čutečega bitja. Narava vključuje vsa bitja, kot so drevesa in druge rastline, živali, kamni, vode, prst, naravni elementi, varuhi narave in drugi – kot tudi ljudje. Stojimo skupaj, povezani, enakopravni, v vzajemnosti. V krogu.

Ponujam:

Lokacija: Kranj in Ljubljana z okolico

Kontakti: