Maja Pišljar

Tako kot sama, tudi moja ponudba gozdne terapije vedno bolj izstopa iz okvirjev predpisanega in začrtanega. Bolj kot korakam iz znanega, bolj mi življenje odkriva lasten potencial kot potencial ljudi, s katerimi sodelujem. Če vas kliče stik z naravo, lahko skupaj odkrivamo, kaj so tiste speče modrosti in vedenja, ki čakajo na vas, da jih aktivirate v povezavi z naravo in zemeljskimi elementi. V kolikor vas kliče poglobljeno delo, lahko preko kanaliziranih sporočil za vas predam modrosti kolektive, ki jih najlažje poimenujem kot zemeljske starešine. Prav tako vas lahko v procesih dela na sebi podprem skupaj z modrostmi rastlin in zemeljskih elementov na sploh. Najraje delam individualno, 1 na 1, vendar sem, sploh pri vodenju gozdne terapije znotraj ANFT smernic, vsekakor odprta tudi za vodenje skupin. Proces mojega dela se še razvija, nekaj temeljev pa je že postavljenih na spletni strani – vabljeni k ogledu.
V zadnjem letu in pol sem malce bolj leteča – najdete me tako v Sloveniji kot po državah Evrope, kjer s partnerjem potujeva in raziskujeva tisto, kar je za naju najlepše – naravo, pokrajine in njihove izvorne zgodbe. Kreirava življenje, kjer lahko čim več časa preživiva v naravnem okolju, v njegovi najčistejši obliki, v kolikor je to dandanes sploh mogoče. Najina skupna vizija je koreninjenje v Sloveniji, zato ta čas potovanj tudi izkoriščava za različna sezonska dela.
Rada pišem. In ne morem, da ne bi pisala. Pika. Del mojega dogovora tu na zemlji je pisanje in zapisovanje tega, kar prihaja skozi, ko sem v povezavi s svojimi izvornimi energijami. Na Instagramu in Facebooku lahko najdete moje zapise. V kolikor vas nagovorijo, premaknejo, sem prepričana, da bi lahko dobro sodelovali skupaj.

Ponujam: gozdno kopel/terapijo za posameznike in skupine

Lokacija: Severna Primorska, Ljubljana z okolico, po dogovoru

Kontakti: